Ivana Zajca 3, Bjelovar, / 091/9152621 i 099/3909516 / UDRUGA IMPRESS

14. prosinca 2021.

Međunarodni dan volontera

Najnovije objave

Volonterski centar Mogućnosti

U ponedjeljak 6.12.2021. godine smo obilježili Međunarodni dan volontera ceremonijom dodjele zahvalnica i prigodnih darova našim lokalnim i međunarodnim volonterima.

Obilježavanjem ovog dana podsjećamo se da zajedno trebamo pokrenuti promjene u zajednici u kojoj živimo, da odvajanjem svog slobodnog vremena zapravo svatko daje djelić sebe kako bi pomogao drugima i bio dio pozitivne promjene u svom mjestu.

Međunarodni dan volontera proglasila je opća skupština Ujedinjenih naroda 17. prosinca 1985. godine. Od tada se svake godine 5. prosinca obilježava Međunarodni dan volontera. Cilj je sve aktivnosti volontera i njihov rad učiniti vidljivim na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Ovim događajem smo odali počast volonterima i pokazati koliko cijenimo njihov trud i rad u društvu. Zahvalili smo svima koji su svojim odvajanjem vremena, znanjem i vještinama doprinijeli ne samo društvu već i radu Udruge Impress koja od svojih početaka okuplja volontere, mlade, djecu, umirovljenike, učenike i studente.

Na ovaj način Vas želimo ohrabriti da volontirate i doprinosite i dalje jer se Vaš trud i rad primijeti!

About the author : admin

Go to Top